EEN ROUTE OP MAAT

ONDER BEGELEIDING VAN EEN GIDS

Ontdek de meest bruisende en creatieve wijk van Rotterdam tijdens een volledig verzorgd programma, inclusief rondleiding. Voor groepen van 8 tot 15 personen kunt u voor een vaste prijs per persoon een geweldige middag Oude Noorden beleven. Onder leiding van één van onze tour guides verkent u de authentieke straatjes en pleinen. Ondertussen ontdekt u de rijkdom

aan kunst en creativiteit die deze wijk te bieden heeft. Deze tours zijn via onderstaand formulier te boeken. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een dagje weg met vrienden: hier zit u altijd goed! Er zijn verschillende opties, allemaal inclusief een hapje en drankje bij het begin en einde. Per tour bezoekt u gemiddeld vier locaties, galeries en tentoonstellingsruimtes.

OP MAAT

heb je voorkeuren voor bepaalde locaties dan kunnen we daar zeker rekening mee houden en natuurlijk zijn dagen en tijden ook bespreekbaar. maatwerk dus!

MET GIDS

altijd fijn om een gids erbij te hebben die weet waar hij over praat, en al helemaal wanneer hij nét die extra informatie of anekdotes heeft om het nog specialer te maken.

HAPJE & DRANKJE

buiten de route zelf wordt de tour compleet gemaakt met een hapje en een drankje. zowel vooraf als naderhand kan er bijgepraat worden met een natje en droogje.

MAAK EEN AFSPRAAK

VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Het aantal personen (verplicht)

Pakket (verplicht)
Pakket 1Pakket 2

Voorkeursdatum (verplicht)

Opmerkingen

Ik ben geen robot

Heb je interesse in een Gallery Crawl Tour met één van onze enthousiaste tour guides? Vul dan het formulier hiernaast in, dan nemen wij contact met je op om een geschikte datum af te spreken.

TOUR 1

• High tea bij Lof der Zoetheid
• Rondleiding van 1,5 uur
• Koffie bij Happy Earth Kitchen

€ 35,- p.p.

TOUR 2

• Koffie / thee bij de Provisiekamer
• Rondleiding van 1,5 uur
• Wijnproeverij bij Zino Urban Bistro

€ 35,- p.p.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

volg ons op:
de gallery crawl is een initiatief van stichting root rotterdam en is mede mogelijk gemaakt door:

Copyrights © 2018 Gallery Crawl. All Rights reserved. | Contact us at: info(at)gallerycrawl.nl